´Joves promeses

El parkour és un esport enfocat als joves. Hi han joves que l'hi dediquen moltes hores realitzant tombarelles i salts. Gràcies a la pràctica milloren el seu nivell i cada cop salten més, fan trucs més difícils... A continuació, us presentarem alguns dels millors parkouristes del món.

Shifer

Antonio Mojonero va nèixer a Zaragoza al 1994, és conegut internacionalment amb el mot de "Shifer" és el creador d'un dels millors grups de parkour d'Espanya (els What Parkour).

Alex Segura

Alex Segura, nascut a Andalucia, és un dels joves més veterans en el món del parkour. Ell va crear un dels millors grups de parkour d'Espanya "Linia Recta". L'Alex, és conegut per els seus salts de longitud, és capaç de saltar 15 peus o més! Quan tenia 15 anys, va patir una greu lessió. Els metges li van dir que no podria tornar a fer parkour mai més. L'ambició d'aquest jove era tan grossa que feia parkour inclús amb el peu coix.

Resultado de imagen de alex segura

Bnet parkour 

En Bernat és un jove de 16 anys nascut a Barcelona. A aquest noi el parkour l'apassiona, dedica moltes hores entrenant. Ell no és molt bó fent acrobàcies, però, salta de 12-15 peus de longi. Ell també pertany a un grup, anomenat "els CP". El grup d'en Bernat és un dels millors grups de parkour de Barcelona. Com és menor d'edat, no podem incloure cap imatge seva.

 

Resultat d'imatges de cp pkour


Imprimir   Correo electrónico